Roodhuis

Sint Martinuskerk Roodhuis - Kerkfotografie (20)

Parochie-locatie Roodhuis, welkom

Op deze site vindt u informatie over onze vieringen, activiteiten en onze kerk,
één van de vier binnen de Sint Antonius van Padua parochie.

OPEN DEUR

In de zomermaanden staat de deur van onze kerk weer open voor bezoek. Uit de reacties van toeristen die langs wandelen of fietsen wordt dat zeer op prijs gesteld. Meestal schrijven ze een mooi verhaaltje in het logboek.

Zo staat er :

Prachtige kerk ontdekt op mijn fietstocht vanuit Sneek.

Dank U wel dat we hier binnen konden kijken, altijd fijn om te zien… en die stilte !

Zomaar open, een mooie kerk, een bezinning midden in het Friese land.

Pergrimroute vanuit IJsbrechtum. Wij komen in Reahûs. Wat indrukwekkend !

Vanaf de Pinksteren tot oktober is de kerk dus weer open.

Achter in de kerk ligt een flyer met daarop de afbeeldingen van onze kerkramen. De teksten/ gedichten die erbij geschreven zijn komen van Willen Tjerkstra. Op zijn website vindt u prachtige teksten en gedichten over kunst, bijbel en skutsesilen. Erg de moeite waard, maar wel in het Frysk

bron foto’s op deze pagina: www.kerkfotografie.nl